2015. dec 17.

A gyűrű

írta: Sutoorsolya
A gyűrű

A gyűrű a lánykérés elengedhetetlen kelléke, ami végig kíséri a jegyességet, és a házasságot is.

Tehát nem mindegy milyen gyűrűt választunk, mert remélhetőleg nagyon sok évig hordani fogjuk.

Hagyományosan lánykéréskor és eljegyzéskor eljegyzési köves gyűrűvel kérik meg a lányok kezét, majd a jegyespár együtt választja ki a karikagyűrűket amit csak a házasságkötéstől fognak viselni. De az is nagy divat, hogy karikagyűrűvel kérik meg a lányok kezét, és már mindketten a jegyesség alatt viselik a karikagyűrűt. Ez esetben amíg a jegyesség tart a bal kéz gyűrűs ujján hordjuk, aztán az esküvőn átkerül a jobb kéz gyűrűs ujjára.

Lánykérést tervező férfiaknak ajánlom, hogy vegyék figyelembe a meglepetés gyűrű vásárlásakor a szerelmük stílusát, kedvelt ékszereit figyeljék meg. Mert ha finom, légies ékszereket kedvel, akkor egy hasonlóan vékony, mégis elegáns köves gyűrű a tökéletes választás: 

e18d1ef046d9668ec4f320da2e064f13.jpg

 

Ha igazán romantikus lányt választottál magadnak, akkor mutatok egy eljegyzési gyűrűt amitől biztos könnyek szöknek a szemébe:

 

d713358cbdcf91edded4d88518797d2e.jpg

 

Ha pedig határozott, pörgős lány a szíved választottja, akkor nyilván figyelemfelkeltőbb ékszereket kedveli:

 

70879_trendingimage.jpg

 

Nyilván mindennek csak az ember pénztárcája szab határt, olyan nagy a választék, és olyan nehéz választani.

 

2cc8641f2316d3256ca10863187ca770.jpg

 

 Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be a csoportunkba, ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Szólj hozzá

esküvői ruha eljegyzési gyűrű esküvő blog Esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog sátras lagzi karácsonyi eljegyzés Esküvői helyszín elegáns esküvő esküvő megszervezése takarékos esküvő