2015. dec 17.

A lánykérés boldogsága

írta: Sutoorsolya
A lánykérés boldogsága

Sokat gondolkoztam azon, hogy mi is lehetne egy esküvői blog tökéletes első cikke.

Aztán rájöttem, hogy a menyasszonynak egy esküvőhöz elengedhetetlen hogy legyen egy férfi az életében aki elég komolyan értékeli a kapcsolatukat, és megkéri a kezét.

Akár meglepetés lánykérés, akár előre megbeszélt alkalom, ez mindenképp hatalmas boldogság mindkét részről.

Minden lány álma a tökéletes lánykérés, és a tökéletes esküvő. Kislány korunkban erről álmodozunk, nem úgy mint a férfiak, a nőknek felnőtt korára teljesen részletes elképzelése van mind a lánykérésről, mind az esküvőről.

Mivel a párod nem tud olvasni a gondolataidban, ha tudod hogy közeleg a lánykérés napja, adj neki óvatosan tippeket. Persze nem szájbarágós módon, hanem olyan művészien, hogy a férfi azt higgye az ő agyából pattant ki az ötlet.

Akár a legromantikusabb tengerparti lánykérést választja a férfi, akár tűzijátékkal egybekötött lánykérés lesz zenekarral egy dolog elengedhetetlen. A gyűrű.

cimkep_139789808522606.jpg

 

 

 Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be a csoportunkba, ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Szólj hozzá

vőlegény menyasszony lánykérés eljegyzési gyűrű hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog karácsonyi eljegyzés elegáns esküvő esküvő megszervezése takarékos esküvő