2015. dec 24.

Ami a menyasszonynak a legfontosabb: esküvői ruha

írta: Perfektday Orsi
Ami a menyasszonynak a legfontosabb: esküvői ruha

Nincs olyan menyasszony akit ne hozna lázba a menyasszonyi ruha kiválasztása. Számukra talán a legfontosabb része az esküvőnek a ruha, amiben királylánynak érezheti magát, és a legtöbb menyasszony igyekszik gyerekkori álmát valóra váltani.

Azért néhány racionális kérdést fel kell tenni a választás előtt.

1. Kölcsönzött, vásárolt, varratott? 

Vásárolhatunk új ruhát, ha nem akarunk a nagy napon olyan ruhában az esküvőn az oltár elé állni, ami már más menyasszonyon volt előttünk, de akár varrathatunk is egy ügyes varrónővel. Ha megfelel a használt menyasszonyi ruha, ami még tökéletes állapotban van, akkor is két választásunk van: kölcsönözhetünk szalonból, vagy keresünk egy olcsó forrást ahol menyasszonyi ruhára akadhatunk. 

2. Milyenek az anyagi lehetőségeink, mennyit szánunk a menyasszonyi ruhára.

3. Milyen ruha típus illik az alakunkhoz.

Mutatok egy képet, ami bár nem magyar nyelvű, de tökéletesen érthető. Ha figyelembe vesszük a tanácsait elkerülhetjük, hogy kötözött sonkaként nézzünk ki a saját esküvőnkön.

27215fb1a5636167a0ddd9f802695673.jpg

* forrás: pinterest.com

 Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be a csoportunkba, ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Szólj hozzá

menyasszony esküvői ruha menyasszonyi ruha esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista esküvői blog sátras lakodalom hagyományos lakodalom Esküvői helyszín városi esküvő elegáns esküvő spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony