2016. jan 01.

A tökéletes esküvői cipő

írta: Perfektday Orsi
A tökéletes esküvői cipő

A menyasszonyi ruhapróbán két fontos dologgal kell rendelkezned, azzal a fehérneművel amiben lenni szeretnél az esküvőn, és a menyasszonyi cipővel, hogy a ruha hosszát be tudják állítani. 

Soha ne reggel induljunk el cipőt venni, főleg esküvői és menyecske cipőt ne vegyünk ebéd előtt. Az esküvő strapás dolog, gondoljunk bele, ha egy sima munkanap végén szorít a cipő, akkor mi lesz egy egész éjszakás táncolás után. 

Ha nem muszáj a ruha kialakítása miatt, akkor ne vegyünk fel tűsarkú cipőt. Alacsonyabb cipő általában kényelmesebb. 

f57b56eaf6c3dfc92724ab27d73e3ba7.jpg

Általában nem látszik túl sok a cipőből, mivel a ruha eltakarja. Az esküvői cipőre ugyanaz igaz mint a menyasszonyi csokorra. Amint kiejtjük a szánkon, hogy mire szeretnénk megvenni, az ára azonnal felmegy. 

A pinterest.com oldalon találtam egy képet, ami a spórolós menyasszonyoknak tökéletes esküvői tipp:

198287e91a6a7e4f22c896d4b640454a.jpg

 Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be a csoportunkba, ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

 

Szólj hozzá

esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő menyasszonyi cipő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog Esküvői helyszín esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony