A tökéletes esküvő

Szervezz stressz nélkül esküvőt, közben olvasd a tökéletes esküvő blogot

2016. jan 07.

Esküvői smink

írta: Perfektday Orsi
Esküvői smink

Az esküvője napján minden menyasszony szeretne tökéletesen kinézni, hónapokat fogyókúrázunk előtte, stresszelünk, rohangálunk, de ennek nem szabad meglátszani rajtunk.

f7dadc13fe68f82661d57234b18947da.jpg

Néhány tipp amit mindenképp fogadj meg:

1. Az esküvő előtt pár nappal kezdj el sok folyadékot (vizet) inni. Hidratálni fogja a bőröd belülről, nem látszik meg olyan könnyen a fáradtság.

2. Tudom hogy könnyű mondani, de TÉNYLEG ALUDJ SOKAT! Legalább néhány nappal az esküvő előtt mindenképp egy órával hamarabb feküdj le.

3. Esküvő előtt másfél héttel menj utoljára kozmetikushoz.

4. Az esküvő hetén ne menj szoliba. Tudom hogy nagy a kísértés, de ha véletlenül mégis megégsz, nem kevés dolga lesz a fotósnak a retusálással.

5. Ha egyébként ...

Tovább Szólj hozzá

esküvői ruha esküvői smink esküvői tippek hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog városi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése esküvő tippek

2016. jan 02.

Szokatlan dekorelemek

írta: Perfektday Orsi
Szokatlan dekorelemek

Réges régen a sátras lagzik korszakában úgy kezdődött az esküvőszervezés, hogy az örömszülők elkezdtek disznót, csirkét, bárányt hizlalni, bort, pálinkát készíteni, és még a virágoskertbe is leveszöldséget ültettek, hogy minél olcsóbban ki lehessen hozni az esküvőt.

Aztán elkövetkezett a rendszerváltás, és az esküvőbizniszt is elérte a változás szele. Mindenki éttermi lakodalmat akart, senki nem akart hetekkel előtte csigatésztát készíteni, krepp-papírt hajtogatni, úgy gondolták a házasulandók és az örömszülők is, hogy minden pénzt megér ha valaki leveszi ezt a gondot a vállukról. 

Manapság akár felkérünk esküvőszervezőt, akár nem, az ifjú pár szeret rész venni az előkészületekben, pl. saját készítésű ...

Tovább Szólj hozzá

dekoráció menyasszony esküvői dekoráció esküvői ruha hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog hagyományos lakodalom Esküvői helyszín elegáns esküvő esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony dekoráció tippek

2016. jan 01.

A tökéletes esküvői cipő

írta: Perfektday Orsi
A tökéletes esküvői cipő

A menyasszonyi ruhapróbán két fontos dologgal kell rendelkezned, azzal a fehérneművel amiben lenni szeretnél az esküvőn, és a menyasszonyi cipővel, hogy a ruha hosszát be tudják állítani. 

Soha ne reggel induljunk el cipőt venni, főleg esküvői és menyecske cipőt ne vegyünk ebéd előtt. Az esküvő strapás dolog, gondoljunk bele, ha egy sima munkanap végén szorít a cipő, akkor mi lesz egy egész éjszakás táncolás után. 

Ha nem muszáj a ruha kialakítása miatt, akkor ne vegyünk fel tűsarkú cipőt. Alacsonyabb cipő általában kényelmesebb. 

f57b56eaf6c3dfc92724ab27d73e3ba7.jpg

Általában nem látszik túl sok a cipőből, mivel a ruha eltakarja. Az esküvői cipőre ugyanaz igaz mint a menyasszonyi csokorra. Amint kiejtjük a szánkon, hogy mire szeretnénk megvenni, az ...

Tovább Szólj hozzá

esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő menyasszonyi cipő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog Esküvői helyszín esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony

2016. jan 01.

Spórolási tippek: hogy ne szaladjon el velünk a ló

írta: Perfektday Orsi
Spórolási tippek: hogy ne szaladjon el velünk a ló

1. Az első és legfontosabb: kezdjünk hozzá időben. Ne egy hónap alatt akarjunk álomesküvőt szervezni, mert ha sikerül is, akkor is hatalmassá fog nőni a költségvetés.

2. Az esküvői spórolást kezdjük a gyűrűvel. Hatalmas kiadás egy egyedi tervezésű gyűrű, tehát igyekezz ezen spórolni. Nyugodtan nézzetek szét több ékszer boltban, de az az igazi spórolás ha kerestek egy ötvöst, aki sokkal olcsóbban elkészíti nektek. Az ötvösnek nyugodtan bevihetitek a szakadt, megunt aranyékszereiteket, törtaranyból is ugyanolyan új ékszer lesz, és akkor lehet csak a munkadíjat kell fizetni. 

3. Az esküvő időpontja. Ha nem főszezonra, vagy nem szombatra szervezed az esküvőt a legtöbb szolgáltató árengedményt ad. Egy pénteki esküvő 20%-al ...

Tovább Szólj hozzá

meghívó menyasszony menyasszonyi ruha esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog elegáns esküvő esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony

2015. dec 31.

Menyasszonyi autó

írta: Perfektday Orsi
Menyasszonyi autó

Egy gyönyörű autóra mindenképp szükségünk le sz a nagy napon, és a kreatív fotózás alkalmával is nagyon jól mutat néhány autós fotó.

 

Nincs is szebb mint álmaink autója álmaink esküvőjén.

12231315_10207958448696387_922654295_n.jpg

Több fotó

  Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra , vagy lépj be a csoportunkba , ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Tovább Szólj hozzá

menyasszony esküvői fotózás hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog városi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése menyasszonyi autó

2015. dec 31.

Menyasszonyi csokor választása II.

írta: Perfektday Orsi
Menyasszonyi csokor választása II.

A következő kérdés, hogy milyen típusú csokrot válasszunk. Stylist szemmel a tömörebb, jól kézben tartható csokrok a praktikusak és jól fotózhatóak, de egyes ruhatípusokhoz a más kötéssel készültek is nagyon dekoratívak lehetnek.

- a csepp formájú csokor felülről lefelé keskenyedik, felső része egy szépen kidolgozott kerek csokor. Ez a stílus szinte minden virágból készülhet, és mivel nagyon hatásos, terjedelmes, botanikai bemutatóra hasonlít, inkább romantikus és nagyon egyszerű ruhákhoz illik.

kep_5_klasszikus_zuhany_alaku_menyasszonyi_csokor.jpg

- a kerek csokor a nevében elmondja, milyen: felülről kerek, oldalról nézve félgömb vagy kissé kúp alakú. Készülhet egy vagy többféle virágból, melyek lazán helyezkednek el. Fiatalos, klasszikus vagy romantikus ruhákhoz illik, ...

Tovább Szólj hozzá

vőlegény menyasszony menyasszonyi ruha esküvői virág eljegyzési gyűrű hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog hagyományos lakodalom városi esküvő falusi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése

2015. dec 30.

Menyasszonyi csokor választása I.

írta: Perfektday Orsi
Menyasszonyi csokor választása I.

Egy csodaszép menyasszonyi csokor minden esküvő elengedhetetlen kelléke, épp oly fontos, mint a frizura, vagy a menyasszonyi ruha.
Színt és frissességet visz az esküvőbe, minden fotón szerepel, így érdemes a legszebbet választani.
Tradicionálisan a menyasszonyi csokrot a vőlegény választja ki, és adja menyasszonyának. Ma már ez ritka, legtöbbször a hölggyel együtt választanak.
Legtöbben a gömb, vagy csepp menyasszonyi csokrot kedvelik, de rengeteg alternatív formája is létezik.

Ambrózia: a viszonzott szerelem jelképe
Amarillisz: a büszkeség virága. Ha valakitől kapod, akkor az illető büszke rád.
Borostyán: gyönyörű kiegészítője, dísze lehet az esküvői csokornak, a jelentése pedig pont a házastársi szerelem és hűség.
Búzavirág: ...

Tovább Szólj hozzá

vőlegény esküvői virág menyasszonyi csokor esküvői csokor esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog elegáns esküvő esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre takarékos esküvő

2015. dec 30.

10 dolog amire figyelj a frizura választásnál

írta: Perfektday Orsi
10 dolog amire figyelj a frizura választásnál

Miután kiválasztottuk a menyasszonyi ruhát, fátylat, fejdíszt, ki kell választanunk hogy milyen legyen a menyasszonyi frizuránk. 

Hagyományosan két frizuráról kell gondoskodni, mert ha éjfél után a menyasszony átöltözik menyecske ruhába, akkor a laza menyasszonyi frizurából kontyot kell alakítani.

Amire mindenképp figyelj:

1. Az egyéniséged

2. A ruha stílusa

3. A haj minősége

4. A haj hossza

5. Az arcformád

6. A fátyol stílusa

7. A fejdísz stílusa (a fátyol nélkül is jól mutasson)

8. A hajszín

9. A megfelelő fodrász választása

10. A próbafrizura tartóssága

1b6d25cf940cba31b2a12478c28752d9.jpg

Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra , vagy lépj be a csoportunkba , ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Tovább Szólj hozzá

esküvő menyasszony menyasszonyi ruha eljegyzési gyűrű menyasszonyi frizura menyasszonyi konty esküvő blog olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista esküvői blog elegáns esküvő esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő

2015. dec 29.

101 idézet esküvői meghívóra

írta: Perfektday Orsi
101 idézet esküvői meghívóra

 


1.
Amikor megszólal az orgona zenéje
Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen
Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze
Szeretni akarlak, megtartani mindörökre.

Ady Endre


2. 
Jó érezni, hogy szeretlek.
Nagyon és egyre jobban,
Ott bujkálni két szemedben,
Rejtőzködni mosolyodban.
Érezni, hogy szemeid már
szemeimben élnek és néznek,
S érezni azt, ha szép, veled szép
És csak veled teljes az élet.

Illyés Gyula

3. 
Hiszem, hogy egymást szeretve,
egymást megértve, könnyebb lesz élni,
s bármi sors állna is elénkbe,
a boldogságot el fogjuk érni.

Ady Endre

4.
Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom
Melyet vissza soha nem kérek
Szeress egy életen át, úgy, mint én téged
Akkor is ha megöregszünk
És akkor is, ha már nem élek.

Ady Endre

5.
Tanúm legyen a ...
Tovább Szólj hozzá

meghívó vőlegény menyasszony esküvői meghívó lánykérés esküvői ruha esküvő blog Esküvő olcsó esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog sátras lagzi sátras lakodalom hagyományos lakodalom karácsonyi eljegyzés Esküvői helyszín városi esküvő falusi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése

2015. dec 26.

Esküvői fátyol

írta: Perfektday Orsi
Esküvői fátyol


Ha már megtaláltuk a tökéletes ruhát, jön a következő: fátyolt kell választani a ruhához. A babona szerint az esküvői fátyol véd a szemmel veréstől, és éjfél előtt nem szabad levenni. 

Mit vegyünk figyelembe a választáskor:

1. A menyasszony magasságát.

Ha alacsony a menyasszony, ne nyomjuk még jobban össze optikailag egy hosszú fátyollal. Előnyösebb egy vállig érő fátyol.

2. A menyasszonyi ruha hosszát, és díszítését.

Ha a menyasszonyi ruha hátul díszes akkor ne takarjuk el.

Az uszályos katedrális jellegű ruhákhoz csodálatos a szintén hosszú fátyol, ami az uszályt meghaladja 15 cm-el.

3. A menyasszonyi frizurát, és a fejdíszt. 

4. A menyasszony arcformáját.

5. Ne felejtsük el a vőlegény ...

Tovább Szólj hozzá

vőlegény fátyol esküvői ruha menyasszonyi ruha eljegyzési gyűrű menyasszonyi fátyol esküvő blog Esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog sátras lagzi sátras lakodalom Esküvői helyszín városi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése spórolási tippek esküvőre spórolás esküvőn takarékos esküvő takarékos menyasszony