2016. jan 07.

Esküvői smink

írta: Sutoorsolya
Esküvői smink

Az esküvője napján minden menyasszony szeretne tökéletesen kinézni, hónapokat fogyókúrázunk előtte, stresszelünk, rohangálunk, de ennek nem szabad meglátszani rajtunk.

f7dadc13fe68f82661d57234b18947da.jpg

Néhány tipp amit mindenképp fogadj meg:

1. Az esküvő előtt pár nappal kezdj el sok folyadékot (vizet) inni. Hidratálni fogja a bőröd belülről, nem látszik meg olyan könnyen a fáradtság.

2. Tudom hogy könnyű mondani, de TÉNYLEG ALUDJ SOKAT! Legalább néhány nappal az esküvő előtt mindenképp egy órával hamarabb feküdj le.

3. Esküvő előtt másfél héttel menj utoljára kozmetikushoz.

4. Az esküvő hetén ne menj szoliba. Tudom hogy nagy a kísértés, de ha véletlenül mégis megégsz, nem kevés dolga lesz a fotósnak a retusálással.

5. Ha egyébként nem viselsz műszempillát, akkor hagyd a sminkesre, majd a smink elkészülte után felragaszt egy szép pillasort ami a fotón mutatni fog, de az este végén le tudod mosni a sminkkel együtt.

6. Menj smink-próbára.

7. Ha nagyon tetszik egy smink akkor vigyél fotót róla a smink-próbára, nézzétek meg hogy neked hogy áll.

8. Egy profi sminkes sem kerül hatalmas összegbe, a sminked mégis bírni fogja az esküvői meghatottságot, a vacsorát, és az egész éjszakai táncot is. Nem lesz szükség igazításra.

beautiful-bridal-hairstyles-and-wedding-makeup-ideas.jpg

stunning-bridal-makeup-and-hairstyle-ideas.jpg

bridal-makeup-look-with-orange-lip.jpg

beautiful-bridal-makeup-for-weddings.jpg

Szólj hozzá

esküvői ruha esküvői smink esküvői tippek hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő egyszerű esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista Esküvői ütemterv esküvői blog városi esküvő elegáns esküvő esküvő megszervezése esküvő tippek