2015. dec 20.

Karácsonyi lánykérés

írta: Sutoorsolya
Karácsonyi lánykérés

Két nap van az évben amikor az egekbe szökik a lánykérések száma: a karácsony, és a valentin nap.

Bármennyire is bénázza el a fiú, nem baj ha semmi nem sikerül tökéletesen, a boldog menyasszonynak élete egyik legszebb élménye lesz.

Általában a férfiak lenyúlnak egy gyűrűt, majd az alapján választanak méretet az ékszerésznél. 

Ezzel csak az a baj, hogy ha a gyűrű nincs sehol, amikor fel akarná venni, majd hirtelen visszakerül a helyére, a kedvesednek le fog esni a tantusz. Akárcsak az, ha furcsa mód görgetni kezded az ujjacskáját, vagy gyanúsan méregeted. 
Keress egy gyakran használt gyűrűt, amikor nincs otthon, mérd le, és csak a számmal a fejedben indulj útnak.

 

1.jpg

Ha a karácsonyfa alatt egy ajándék várja, mégpedig ránézésre elmondható, hogy az egy miniatűr ékszerdoboz, akkor nem igazán lesz meglepetés az eljegyzés. Főleg nem akkor, ha már délután odakészítitek a fa alá a csomagocskát.fa1748c28e3583277e337913a2eade09.jpg

Nyilván nem ez az első közös karácsonyotok, ezért ne változtass a hagyományokon. Ne zavarjon ha a családdal vagytok, nyugodtan tedd fel a kérdést: Leszel a feleségem?

753x440.jpg

Ne felejts el még egy ajándékot venni. Nyilván célozgatott rá hogy mit szeretne kapni karácsonyra. Vedd meg azt is. 

1674_bigger.jpg

Gyönyörködj a boldog mosolyában: 

lanykeres-eljegyzes-gyuru-karacsony-ajandek.jpg

 

 Ha tetszett a blog, látogass el facebook oldalunkra, vagy lépj be a csoportunkba, ahol olcsón juthatsz hozzá esküvői kellékekhez.

Szólj hozzá

vőlegény menyasszony lánykérés eljegyzési gyűrű hagyományos esküvő esküvő blog Esküvő Tökéletes esküvő Esküvői feladatlista esküvői blog karácsonyi lánykérés karácsonyi eljegyzés esküvő megszervezése